Svenne palveluksessasi!

Sven-Eric ”Svenne” Holmström on yhtiön toimitusjohtaja ja kouluttaja. Hän on syntynyt 1978 ja on koulutukseltaan tradenomi vuodesta 2002.

Svenne kiinnostui taloudesta jo nuorena, mutta hänellä ei ollut tähän sopiva mentori. Vuonna 2000 hän hankki ensimmäiset sijoitukset kesätyöansioilla ja siitä hänen oma vaurastumisen polkunsa alkoi.

Hänen ammattitaitonsa perusta on yhdistelmä kuudentoista vuoden työstä rahoitusalalla ja palavasta innosta ja kiinnostuksesta sijoittamiseen. Lukemattomat ovat hänen omaan osaamiseensa panostetut tunnit.

Svennen palava into sijoittamiseen tarttuu helposti koulutuksissa. Hän onkin todennut, että sijoittamisen ilosanoman jakaminen on hänen elämänsä tarkoitus.

Ammatillinen pätevyys

Ennen yrityksensä perustamista hän on aiemmin tehnyt pitkän uran pankkimaailman haastavissa tehtävissä. Työskenteli Nordea Pankissa 2002-2005 henkilökohtaisena pankkineuvojana. Vuonna 2005 hän siirtyi Aktia Pankkiin sijoitusasiantuntijaksi ja myöhemmin sijoituspäälliköksi.

Vuonna 2012 hänet nimitettiin Aktia Pankin konttorinjohtajaksi Tammisaaren, Tenholan ja Bromarvin konttoreihin. Tämän lisäksi hänet nimitettiin sivutoimiseksi aluemyyntijohtajaksi vastuualueenaan säästäminen ja sijoittaminen Läntisellä Uudellamaalla ja Turunmaalla. Vuosien 2016 ja 2017 aikana hän keskittyi vain tähän tehtävään.

Pankkivuosien aikana hän valmensi kollegoitaan sijoittamisen asioissa hyvinkin suurella menestyksellä. Kouluttaminen ja valmentaminen tuntui sen verran mielekkäältä, että loppuvuonna 2017 hän päätti jättää pankkiuransa taakseen ja perusti yrityksensä Ghost Investor (Holmström Group Oy) joulukuussa 2017. Tällä tavalla hän sai keskittyä nimenomaan riippumattomaan sijoitus- ja talouskoulutukseen. Vuosina 2018-2020 hän rakensi ja vastasi Suomen Osakesäästäjien koulutustoiminnasta.

Vuosien 2018-2020 aikana hän on kouluttanut jo yli 5.000 henkilöä eri kursseilla. Arvosana on keskimäärin ollut hiukan yli 9 (asteikolla 4-10), ja verbaalinen palaute huikean hyvä. Erityisesti hänen tapansa esittää vaikeita asioita helpolla ja ymmärrettävällä tavalla pilke silmäkulmassa on kerännyt runsaasti kiitosta.

Holmström on tunnettu pitkäjänteisenä ja osaavana osakesäästäjänä. Hän aloitti omatoimisen sijoittamisen nollasta vuonna 2000, josta varallisuus on kasvanut tasaista tahtia sen jälkeen. Hänellä on omakätinen kokemus osakkeista, rahastoista, ETF:istä, sertifikaateista, warranteista, henkilöstöoptioista sekä ulkomaisista osakkeista. Oma henkilökohtainen sijoitussalkku on kansainvälisesti hajautettu suoriin osakkeisiin, rahastoihin, indeksirahastoihin ja ETF:iin.

Vuosina 2008-2014 toimi Osakesäästäjien Keskusliiton hallituksessa, ja toimii vuodesta 2005 Länsi-Uudenmaan Osakesäästäjien hallituksessa.

  • Sijoituspalvelututkinto APV1, v. 2004
  • Sijoitusneuvojan tutkinto APV2, v. 2006
  • Etelä-Suomen Maanmittaustoimiston määräämä kaupanvahvistaja, v. 2012

Holmström kirjoittaa Västra Nyland lehteen asiantuntijakolumneja yksityistaloudesta ja sijoittamisesta vuodesta 2020.

https://www.linkedin.com/in/sven-eric-holmstrom/ 

Voit olla yhteydessä 044-7669568 tai sven-eric.holmstrom ( a ) holmstromgroup.com. Löydät myös meidät www.facebook.com/ghostinvestor

Artikkelit ja kolumnit

Västra Nyland paikallislehti, asiantuntijakolumni kerran kuukaudessa alkaen 6/2020
Viisas Raha lehti, 15 artikkelia tai koko sivun aukeamaa
Arvopaperi lehti, 1 asiantuntijakolumni

Mediassa