Taloudellinen neuvonanto

Haluatko taloudellista neuvonantoa pankilta vai riippumattomalta taholta? Holmström Group ei tarjoa tuotteita osana neuvonantoa, meillä ei itse asiassa ole yksikään tuote myytävänä. Toki voimme olla sitä mieltä, että jokin vakuutus tai säästämismuoto voisi sopia sinulle, mutta tehtävämme ei ole myydä sinulle mitään. Me panostamme taloutesi ymmärtämiseen sinun omista lähtökohdistasi ja niillä arvoilla joille sinulle on merkitystä. Tällä tavalla pyrimme löytämään ideoita taloutesi kehittämiseen. Tutustu tarjontaamme!

Yleinen taloudellinen neuvonanto

Tässä neuvonnassa tai valmennuksessa voi olla kyse säästämisen mahdollisuuksien selvittäminen, rahoituskuvioiden selvittäminen, budjetointi yms johon voisit tarvita puolueettoman näkökulman. Me tarjoamme valmennuksemme aina pakettiratkaisuina jossa voit varata ajan läpikäynnille ja siihen mahdollinen päivityskäynti, jossa voit saada ideoita ja ajatuksia sinua koskeviin kysymyksiin!

Hinnasto:

Yleinen taloudellinen neuvonanto/valmennus, kiinteä hinta 120€ sis 24% alv. N 1,5h läpikäynti. Joko paikan päällä tai etänä esim. Skypellä tai Zoomilla.

Voit myös pyytää tuntiveloitusta, 70€/h + alv 24%, vähimmäisveloitus 0,5h.

Taloutesi kokonaisanalyysi ja kehityssuunnitelma

Tiedätkö sinä mihin rahasi menee ja miten sitä voisi kehittää? Meidän palvelumme avulla voimme syventyä talouteesi täydellisesti ja selvittää miltä sinun taloudellinen ”tilinpäätös” näyttää. Käytännössä käymme läpi tiliotteitasi ainakin vuosi taaksepäin, mieluiten pari kolme vuotta taaksepäin, jäsennämme tulojasi ja kulujasi rivi riviltä eri kategorioihin. Tämän perusteella laadimme yhteenvedon jossa esitetään havaintojamme. Tämän jälkeen mietimme kokonaisuutta lyhyellä, keskipitkällä ja pitkällä tähtäimellä. Tämä suunnitelma tunnistaa säästämis- ja rahoitustarpeitasi ja voi myös seurata nettovarallisuutesi.

Jotta kokonaisanalyysistä tulisi mahdollisimman hyvä on eduksi jos käytät korttia päivittäisten asioiden hoitamiseen, mutta jos suosit mieluummin käteisen käyttöä olisi eduksi jos olet säilyttänyt niin monta kuittia kuin mahdollista. Tämän lisäksi käymme läpi lainojasi ja niihin liittyvät maksusuunnitelmat, sijoitukset ja säästämisen suunnitelmat. Jos sinulla ei ole printteri voit tulostaa materiaalit asiakaspäätteeltämme, tai tallentaa materiaali sähköisesti. Otathan pankkitunnuksesi mukaan ensimmäiseen tapaamiseen, mikäli e-laskujen yms läpikäymiseen tarvitaan lisätietoja.

Meille on samantekevää minkä pankin asiakas olet.  Voit olla vaikkapa kaikkien pankkien asiakas! Meillä on ehdoton vaitiolovelvollisuus.

Kokonaisuuteen kuuluu ensimmäinen lyhyempi tapaaminen, jossa käydään läpi kokonaisuutta suurpiirteisesti ja tutustutaan dokumentteihin. Mitetitään myös analyysin tavoitteita ja mitä halutaan selvittää. Tämän jälkeen Holmström Groupin asiantuntija analysoi kokonaisuutta ja seuraavassa tapaamisessa, n 1-2 vko myöhemmin tavataan uudestaan ja käydään seikkaperäisesti tulokset läpi.

Talouden kokonaisanalyysi, pakettihinta 450€ sis alv 24% (2 tapaamista, sekä täydellinen tiliotteiden, laskujen, lainojen yms analysointi)

Sijoitusvalmennus

Oletko pohtinut miten markkinat toimivat ilman tarvetta suoranaiseen sijoitusneuvontaan?  Tämä voi olla varsin haastavaa sillä useimmat neuvontaa tarjoavat haluavat samalla myydä sinulle jokin tuote. Voi kysyä ovatko he neuvonantajia vai tuotemyyjiä? Holmström Groupilla ei ole yksikään tuote myytävänä. Ehkä sijoitusvalmennus olisi silloin sinulle sopiva palvelu?

Valmennuksessa voidaan käydä läpi miten markkinat toimivat, eri tuotteiden ominaisuudet ja toimintaperiaatteet, mitä tulee huomioida mm riskin, allokaation ja hajauttamisen suhteen. Miten salkkua voisi rakentaa eri strategioissa, miten tunnuslukuja voi hyödyntää jne. Käymme läpi salkkuasi ja sijoitustavoitteitasi ja annetaan vinkkejä sijoitustoimintasi kehittämiseen. Asiantuntijamme havaitsee yleensä varsin nopeasti mahdollisia haasteita nykytilanteessa.

Pääomaverotus ja verojen suunnittelu on varsin suosittu aihe tässä. Tällöin pyrimme selvittämään vuoden tiedossa oleva pääomavero ja katsomme jos jotain on tehtävissä verojen suunnittelun näkökulmasta. Seuraamme voimassa olevia lakeja ja käytäntöjä totta kai.

Sijoitusvalmennus on käytännössä sama asia kuin, että osallistuisit sijoituskurssiin, mutta tässä tapauksessa olet ainut osallistuja. Eli käytännössä syntyy avoin ja luottamuksellinen dialogi, jossa voimme syventyä juuri Sinua kiinnostaviin aiheisiin.

Sijoitusneuvontaa emme anna, tämä on luvanvaraista toimintaa. Sijoitusneuvonnalla tarkoitetaan henkilökohtaisia asiakkaan tilanteeseen sopivaa sijoitusneuvoa. Meidän palvelua ei missään olosuhteessa tule mieltää sijoitusneuvonnaksi. Huomioithan että pörssikurssit voivat nousta tai laskea jolloin yleisiä neuvoja eivät välttämättä sovi asiakkaan tilanteeseen. Emme ota kantaa onko tällä hetkellä osto- vai myyntihetki.

Hinta

Sijoitusvalmennus, 120€ sis 24% alv (n 1,5h läpikäynti)

Voit myös pyytää tuntiveloitusta, 70€/h + alv 24%, vähimmäisveloitus 0,5h. Tämä voi sopia esim. verojen suunnittelu tuokioon.