Osaamisenkehittämistä ja valmennusta rahoitus- ja sijoitusneuvojille

Holmström Education & Coaching tarjoaa räätälöityjä valmennuskokonaisuuksia rahoitus- ja sijoitusneuvojille. Valmennusten tavoitteena on ylläpitää ja kehittää osaamista sekä luoda syvempää ymmärrystä sijoitusasiakkaiden tarpeista. Teorian ohella panostetaan paljon siihen, miten teoriaa voidaan implementoida käytännön tekemiseen ja miten se vaikuttaa kokonaisuuksiin.

Olemme toteuttaneet erilaisia sisäisiä koulutuskokonaisuuksia eri pankeissa. Aiheena on mm ollut rahastosäästäminen, osakesijoittaminen ja yksityissijoittajan verotus. Toteutustapoja on ollut monia, kuten aamukoulutuksia ennen konttorin avaamista, puolipäivä- ja kokopäiväkoulutuksia. Osa näistä on järjestetty ajankohtaispäivien yhteydessä.

Olemme myös toteuttaneet henkilökohtaisia valmennuksia rahoitusalan ammattilaisille. Eri henkilöillä on erilaisia tarpeita ja tällä tavalla olemme pystyneet syventymään tiettyihin aiheisiin. Valmennukset ovat siis räätälöitävissä eri tarpeisiin.

Emme toimi konsulttina vaan valmentajana. Emme pyri muuttamaan toimintatapoja, vaan keskitymme ammattiosaamisen kehittämiseen. Olemme täysin sitoutumattomia ja vaalimme tarkasti pankkisalaisuutta. Ulkopuolista valmentajaa kuunnellaan yleensä varsin tarkasti. Valmentajamme Svenne toimi pitkään pankkimaailmassa sijoitusneuvonta- ja myynninjohtotehtävissä, joten pankkimaailman arki ja sääntely on varsin tuttua.

Svennellä on mukaansa tempaiseva valmennustyyli, jossa käytännön tekeminen on aina lähellä. Valmentajana hän toimii pitkäjänteisesti ja kärsivällisesti, eikä ole koskaan uskonut ”quick fix”:hin tai erityyppisiin iskulauseisiin. Vahva pankkitausta yhdistettynä yli 20 vuoden vahvaan sijoituskokemukseen antaa varmuutta ja uskottavuutta tekemiseen, kun taas innokas ja mukaansa tempaiseva valmennustyyli innostaa valmennettavat kehittymään.

Holmström Group Oy:lla on varsin kevyt organisaatio, joten valmennukset ovat yleensä selkeästi edullisemmat kuin alan johtavilla valmennusyhtiöllä.

Ota meihin yhteyttä info ( a ) holmstromgroup.com tai 044-766 9568 ja teemme teille hyvän tarjouksen!

Asiantuntijaesityksiä

Aiotteko järjestää asiakasiltaa, sijoitusiltaa, seminaaria, tai vakkapa sisäistä koulutusta, johon tarvitsette ulkopuolista asiantuntijaa? Siinä tapauksessa Holmström Groupin asiantuntija on varsin varteenotettava vaihtoehto!

Riippumattomana toimijana voimme innostaa asiakkaitanne säästämiseen ja vaurastumiseen sekä uusien ideoiden löytämiseen. Voimme myös kertoa seikkaperäisesti miten eri sijoitusinstrumentit toimivat ja miten niitä voi hyödyntää omassa sijoitustoiminnassa. Esitystapamme on innostava ja mukaansa tempaiseva ja meillä on pitkä kokemus sijoitusalalta, joten tiedämme miten herättää kuulijoiden kiinnostusta!

Voimme puhua sijoitusmarkkinoista, sijoitustuotteista, osakesijoittamiseta, sijoittajan verotuksesta, vaurastumisesta, sijoitussuunnitelman rakentamisesta, kerta- tai kuukausisijoittamisesta ym ym. Räätälöimme esitystemme sisällöt vastaamaan asiakkaidemme tarpeita.

Asiantuntijaesitykset voidaan esittää suomeksi, ruotsiksi tai englanniksikin.

Ota meihin yhteyttä info ( a ) holmstromgroup.com tai 044-7669568